Viiden tähden Vene- ja perämoottorihuollot

Veneet sekä erityisesti niiden perämoottorit tarvitsevat asiantuntevan, perusteellisen huollon siinä missä autotkin. Olemme valtuutettu Suzuki -huoltamo, mutta huollamme samalla ammattitaidolla kaikki veneet sekä perämoottorit. Monipuoliset huoltopalvelumme kattavat kaikki veneisiin, moottoreihin, apulaitteisiin sekä veneiden lisälaitteisiin tehtävät huolto-, korjaus- ja asennustehtävät.

Miksi valitsisit meidät? Hyvistä syistä tietenkin!

Osallistumme useaan merkkihuoltokoulutukseen vuosittain, mikä takaa sen, että meillä on taatusti viimeisin alan osaaminen.  Asiallinen huolto takaa laitteen toiminnan, turvallisuuden sekä lisää merkittävästi laitteen käyttöikää. Hyvin huollettu moottori käynnistyy ensi yrittämällä ja kuluttaa vähemmän polttoainetta. Saat huollostamme aina myös laatutakuun. Kunnia-asiamme on suorittaa huolto siten, että sekä asiakas että vene palaavat käyttämään viiden tähden vene- ja perämoottorihuoltoamme myös jatkossa ja suosittelevat meitä myös muille. Totea itse ja varaa huoltoaikasi nyt 0400 421 994.

Esimerkiksi nelitahtikoneille moottoriöljyn vaihto on erityisen tärkeää, sillä toisin kuin kaksitahtikoneissa, nelitahtikoneissa öljy ei sekoitu polttoaineen sekaan. Nelitahtikoneissa voitelu- ja polttoainejärjestelmät ovat erilliset, ja sama öljy – jollei sitä jouduta kauden aikana ajotuntimäärän takia vaihtamaan tai muuten lisäämään – hoitaa voitelun koko veneilykauden. 

Pyrimme siihen, että pystymme huoltamaan moottorisi muutaman päivän sisällä varauksesta.

Kausihuollot

Veneen tärkein huolto tapahtuu yleensä syysnoston yhteydessä, ennen talvea. Siitä huolimatta kevääksikin, ennen veneilykauden alkua, riittää töitä. Keväällä kannattaa käydä tarkasti läpi mm. veneen runko. Mikäli veneessäsi on toiletti, sen pumppu, letkut, läpiviennit ja sulkuhanat on syytä tarkastaa. Pumpun tiivisteet pitää aika ajoin vaihtaa ja ne kannattaa pitää voiteella tuoreessa kunnossa. Muistathan tarkastaa myös veneen vesijärjestelmän ja lavuaarien poistoletkut. Jos vesi menneenä kesänä maistui muoville, kannattaa harkita vesiletkun vaihtoa.

Monet seurat järjestävät kootusti sammutinten vuositarkastuksen. Ellei näin tapahdu tai et pääse siihen osallistumaan, on syytä käydä tarkastuttamassa sammutin vaikka heti, ettei se myöhemmin pääse unohtumaan.

Peräsin ja ohjauslaitteet ansaitsevat tarkan katsastuksen. Jos kaapeliohjauksen ja kaukosäätölaitteiden kaapeleiden voitelu unohtui syksyllä, ne saattavat olla nyt pahasti jumissa ja hapettuneita. Hydrauliohjauksen nestepinta on syytä katsoa, ne vaativat aivan omat valmistajan suosittelemat öljynsä.

Meiltä saat halutessasi varattua koko veneen huollon, pesusta vesille laskuun. Veneilykausi on ihana aloittaa raikkaalta tuoksuvalla veneellä, joka toimii kuin sveitsiläinen kello.  

Perämoottorihuollot toteutamme myös avaimet käteen -periaatteella

Tämä tarkoittaa sitä, että tarvittaessa huoltoautomme kurvaa ilmoittamaasi paikkaan tekemään huollon tai vaihtoehtoisesti noudamme veneesi tai pelkän perämoottorisi huoltoon ja palautamme haluamaasi paikkaan. Palveluumme kuuluu myös veneiden nostot ja laskut. Varatessasi huoltoa, voit halutessasi pyytää huollon yhteyteen nouto- ja palautuspalvelun. Lisäksi saat tilattua meiltä yleisimmät huolto-osat, merkistä riippumatta. Varsinkin varaosien kanssa kannattaa nykyään olla kohtalaisen tarkkana. Kaikki ”halpahallien” tarvikeosat eivät kelpaa käyttöön, vaikka ne kuinka näyttäisivät samalta kuin alkuperäisosat.

Teemme myös vakuutusyhtiöiden korjausarvioita.

Kysy lisää, varaa aika tai pyydä huoltotarjous - Lähetä yhteydenottopyyntö.