Tervetuloa rengaspalvelumme palveltavaksi!

Halutessasi voit varata ajan soittamalla 0400 421 994 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön. Saat tilattua kauttamme myös uudet renkaat muutaman päivän toimitusajalla. Mikäli renkaat ovat epätasapainossa, ne saattavat kulua epätasaisesti ja ennen aikojaan. Epätasapainosta voi aiheutua kuljettajaa väsyttävää tärinää ja se kuluttaa auton jousitusta. Renkaiden tasapainotus on syytä tarkistaa aina, kun  havaitset ajon aikana tärinää.

Renkaiden kunto on syytä tarkastaa aika ajoin. Lain vaatima minimiurasyvyys kesärenkaissa 1,6 mm on aivan liian vähän. Kesärenkaan vedenläpäisykyky heikkenee ja vesiliirron todennäköisyys kasvaa olennaisesti, kun renkaan kulutuspinnan urasyvyys putoaa alle neljän millin. Talvirenkaan minimi kulutuspinnan urasyvyys on vähintään 3 mm joulu-, tammi- ja helmikuun aikana. Muuna aikana urasyvyys talvirenkaita käytettäessä on vähintään 1,6 mm. 

 Hintaesimerkkejä

  • Renkaiden vaihto 30 €

  • Renkaiden tasapainotus 30 € (peltivanteet)

  • Renkaiden tasapainotus 40 € (alumiinivanteet)

  • Vanteelle asennus ja tasapainotus 80 €

- Neljän irtorenkaan asennus ja tasapainotus vanteille, joilla on vanhat renkaat. Ei sis. allevaihtoa.

 

 

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

Sastamarinen rengashotelli

Voit jättää renkaasi säilytykseen Sastamarinen rengashotelliin ja tehdä renkaiden vaihdosta näin entistä mukavampaa. Säilytyksen lisäksi rengashotellin palveluun sisältyy renkaiden vaihto ja kuntotarkastus. Kerromme Sinulle, kun on aika hankkia uudet renkaat. Varmistamme myös rengaspaineiden säätämisen ohjearvon mukaiseksi ja puhdistamme renkaasi. Rengashotelli alk. 50 € /kausi.

Take it easy -palvelumme

Vaihdata renkaasi vaikka kesken kiireisen työpäivän. Halutessasi noudamme autosi sovitusti renkaiden vaihtoon ja palautamme renkaat vaihdettuina. Voiko rengaiden vaihto olla enää yksinkertaisempaa?

 

Renkaiden vaihtoon liittyvät tiedustelut sekä ajanvaraus
0400 421 994
info(at)sastamarine.fi

Kysy lisää tai varaa aikasi - Lähetä yhteydenottopyyntö.