Bennett trimmilevyt

Bennett trimmilevyjen historia alkoi vuonna 1959, jolloin Eisenhower oli Yhdysvaltojen presidentti, autoilla oli muhkeat takasiivet ja puuveneet olivat suosionsa huipulla. Tuona vuonna Charles Bennett testasi uutta keksintöään - säädettäviä trimmilevyjä. Testin tulokset ylittivät hänen odotuksensa niin vakuuttavasti, että seuraavana vuonna hän perusti yrityksensä Bennett Marinen.

Yli neljä vuosikymmentä myöhemmin Bennett Marine jatkaa työtään maailman johtavana trimmilevyjen valmistajana ja kehittäjänä. Asiakaslähtöisen toimintansa ansiosta Bennett tunnetaan ylivertaisista tuotteistaan ja hyvästä asiakaspalvelustaan. Siksi valtaosa maailman venevalmistajista ja veneilijöistä luottavat Bennett trimmilevyihin.

Bennett Marinella trimmilevyt eivät ole sivutuote, vaan yrityksen ainoa tuote. Tämän erikoistumisen ja yli 40 vuoden kokemuksen tuloksena voit nauttia enemmän veneilystä.

Bennett trimmilevyt parantavat suorituskykyä ja tehokkuutta sekä lisäävät turvallisuutta.

Suorituskyky
Lisäävät nopeutta, vähentävät epätasaista kulkua, korjaavat kallistumat, poistavat nyökinnän ja korjaavat potkurin työntökulman.

Tehokkuus
Vähentävät polttoaineen kulutusta, keventävät moottorin kuormitusta ja pitävät veneen liussa alhaisemmalla nopeudella.

Turvallisuus
Parantavat näkyvyyttä, pienentävät peräaaltoa, parantavat hallittavuutta ja vähentävät veneen runkoon kohdistuvaa kuormitusta.

Takuu 5 vuotta

 

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen? Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.