Raymarine tutka-antennit

Kumpi sopii sinun käyttöösi, kupu- vai avoantenni? Meiltä saat vaikka molemmat.

Kannaltasi parhaimpaan lopputulokseen pääsemme yhdessä. Siksi toivommekin, että otat meihin yhteyttä ja kerrot tarpeistasi. Näin löydämme juuri sinun veneilytarpeisiisi sopivat laitteet. Meiltä saat laitteillesi aina myös viiden tähden asennuksen. Voit olla meihin yhteydessä myös yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Raymarine Quantum™ - Langaton CHIRP-tutka

FLIR-yhtiön CHIRP-pulssikompressiotekniikkaa käyttävä Raymarine Quantum -tutka edustaa meritutkien uutta sukupolvea.

Quantum nostaa kompaktin solid state -tutkan uudelle tasolle tarjoamalla erinomaisia tutkakuvia sekä läheltä että kaukaa. Integroitu Wi-Fi ja ohuet kaapelit mahdollistavat helpon asennuksen. Lisäksi Quantumin energiatehokas ja kevyt rakenne tarjoaa turvalliset säteilypäästöt ja vähentää merkittävästi virrankulutusta.

Ensiluokkaiset tutkakuvat

FLIR-yhtiön ainutlaatuinen ja edistyksellinen kohteiden erotustekniikka ATX™ näyttää kohteet, kuten veneet, maamerkit, kivet, poijut ja sääsolut, vertaansa vailla olevalla tarkkuudella

CHIRP-pulssikompressio

  • Erinomainen lähitunnistus ja yksityiskohtaisemmat kohdetiedot 6 metrin minimikantamalla
  • CHIRP-pulssikompression ansiosta enemmän energiaa yltää kohteeseen, jolloin kuvanlaatu on erinomainen myös pitkillä etäisyyksillä

Pienen kohteen tunnistus

Quantumin CHIRP-pulssikompressiotekniikka tunnistaa pienet, heikot kohteet, vaikka se on sijoitettu lähelle vahvoja paluusignaaleja.

1 Quantum tunnistaa pienen kajakin hyvin lähellä rantaseinämää
 

Välittömästi käyttövalmis

Quantumin solid-state-tekniikka on käyttövalmis muutamassa sekunnissa, ilman pitkää lämmittelyaikaa. 


Yksinkertainen asennus

Yksinkertainen Wi-Fi-yhteys Quantumin ja kaikkien Raymarine LightHouse II:ta käyttävien monitoiminäyttöjen välilllä.

Quantumin ohut virtajohto voidaan viedä helposti ahtaiden paikkojen läpi.

Helppo päivittää – Quantumissa käytetään samaa pulttimallia kuin edellisen sukupolven tutkissa. Valinnaisen Quantum-sovitinkaapelin ansiosta uusia tutkakaapeleita ei tarvita.

 

 

 

 


Energiatehokas ja kevyt rakenne

  • Painaa 50 % vähemmän kuin perinteiset magnetronitutkat
  • Turvalliset päästöt Quantumin pienitehoisen solid state -tutkalähettimen ansiosta
  • Erittäin alhainen virrankulutus (17 wattia lähetystilassa ja 7 wattia valmiustilassa)
  • Pidentää aluksen akun kestoa vesillä

Raymarine kupuantennit

Raymarinen kupuantennit tuovat tehoa & selkeyttä

Digital - tai HD Color -kupuantennit ovat ihanteellinen ratkaisu silloin, kun asennustilaa on vähän ja käytettävissä on rajoitetusti sähkötehoa. Erinomainen valinta purjeveneisiin, RIB-veneisiin sekä pienempiin moottoriveneisiin. Kupuantennit tarjoavat poikkeuksellisen hyvää suorituskykyä haastavimmissakin olosuhteissa - uudet HD Color -kupuantennit tarjoavat lisäominaisuuksia ja paremman erotuskyvyn.

Raymarine Digital & HD Color kupuantennien ominaisuudet

Erinomaista suorituskykyä, jopa kaikista haastavimmissa olosuhteissa. Digital ja HD Color kupuantennit tarjoavat uusinta suorituskykyä ja teknologiaa.

SeaTalkHS liitettävyys ja Raymarinen Auto GST teknologia mahdollistaa parannetun pienen kohteen paluu signaalin havainnoinnin, sekä eliminoi sateen ja olosuhteiden aiheuttamat häiriöt, suoraan monitoiminäyttösi kautta.

 

Jokainen Raymarinen tutkajärjestelmä sisältää Raymarinen monitoiminäytön (pois lukien A-sarjan näytöt) sekä valitsemasi kupu- tai avoantennin. Raymarine Digital kupuantennit

Ominaisuudet:

48 NM kantama

"Plug and Play" liitettävyys

Parannettu signaalikuvio ja suunnan erotuskyky käyttäen signaalin etenemistä parantavaa geometriaa

Sama asennustapa kuin edellisen sukupolven kupuantenneissa

Hyödyntää pienempää SeaTalkHS liitintä helpottaen asennusta

 


Raymarine HD Color kupuantennit

Ominaisuudet:

48 NM kantama

Adaptiivinen signaalin vastaanotin säätyy olosuhteiden mukaan tarjoten selvemmän tutkakuvan

256 monitasovärin kohde näyttö valinnaisilla väripaleteilla

Lintutila optimoi tutkan automaattisesti vastaanottamaan signaaleja lintuparvista jotka ovat kalaparvien päällä

Kaksoisalue mahdollistaa samanaikaisesti pitkän- ja lyhyenmatkan tutkakuvan seurannan yhdellä antennilla ja näytöllä

 

 

 


Tutkan edut

Missä olen suhteessa ympäristöön? Onko lähettyvillä jotakin josta voi aiheutua vaaraa tai jolle veneeni voi aiheuttaa vaaratilanteen? Tutka on suuri apu navigoinnissa, jonka avulla voit:

Seurata kohteita

Kaikki alukset eivät välttämättä lähetä AIS-tietoja. MARPA*-toiminnon avulla (Mini-Automatic Radar Plotting Aid) voit tunnistaa aluksen, määrittää sen nopeuden, kurssin, lähimmän sivuutuspisteen (CPA) sekä ajan lähimpään sivuutuspisteeseen (TCPA), hyödyntää erilaisia vaarallisen kohteen tai lähestyvän kohteen hälytystoimintoja sekä näyttää kuvassa AIS-tiedot kerroskuvana helpottaaksesi kohteen tunnistamista.

Kuvassa näkyy kun seurattu kohde on siirtynyt aluksen ympärillä sijaitsevan ja aiemmin määritetyn varoalueen sisäpuolelle, jolloin vaarallisen kohteen hälytys laukeaa. Näytölle tulee näkyviin varoitus, jonka lisäksi järjestelmä antaa äänihälytyksen.

 

 

 Saat ylivertaiset edut sääolosuhteissa

Raymarinen HD Color -tutka-antennit tarjoavat ylivertaisen suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa, joten näet kohteet sateesta ja ukkosrintamista riippumatta. Voit käyttää tutkaa myös säärintamien seurantaan. Epätavallisen voimakkaan sadekuuron aikana (vasemmanpuoleinen kuva), sateen aiheuttamat häiriöt poistettiin käyttämällä sadetilaa. Sadetilan käyttö tuo kohteet esiin selkeästi (oikeanpuoleinen kuva).

 

 

 

 


Raymarine -laitteiden tiedustelut ja myynti

0400 421 994
info(a)sastamarine.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö