Raymarinen kaikuplotterit

Saat meiltä Raymarinin uusimmat ja viimeisintä, huipputekniikkaa hyödyntävät kaikuluotaimet sekä kaikumoduulit. Näiden ansiosta viet kalastusharrastuksesi aivan uudelle tasolle.

Meiltä saat laitteillesi aina myös viiden tähden asennuksen. Voit olla meihin yhteydessä myös yhteydenottolomakkeen kautta.

Raymarine Dragonfly -tuotevalikoima

4–7 tuuman kaikuluotain - GPS - karttaplotteri - DownVisionTM-näytöt

Dragonfly® on Raymarinen kehittämä ensiluokkainen ja uskomattoman helppokäyttöinen kalastuselektroniikkalaite. Koska Dragonfly-kaikuluotaimissa käytetään kehittynyttä teknologiaa, kuten laajakaistainen CHIRP DownVision™ ja optisesti liimattu jokasään näyttö, voit käyttää enemmän aikaa kalastamiseen ja vähemmän aikaa kalojen etsimiseen.

Dragonfly 4, 5 ja 7

Täysin uudet Dragonfly 4, 5 ja 7PRO ovat seuraavan sukupolven uraauurtavia Dragonflyn kaikuluotain/GPS-yhdistelmiä, jotka on varustettu Raymarinen laajakaistaisella CHIRP-kaikuluotainteknologialla.

Ensiluokkainen CHIRP-kaikuluotain - Tunnista helposti kalat ja vedenalaiset rakenteet

Jokasään näyttö - Erittäin kirkas näyttö, joka takuulla ei huurru

Yhdistä ja jaa - Pro-malleilla voit lähettää suoratoistona kaikuluotainkuvaa suoraan älypuhelimeesi

Dragonfly erottuu muista

Dragonfly-kaikuluotaimissa käytetään laajakaistaista CHIRP-teknologiaa, joka on harppaus tulevaisuuteen. Laajakaistaisen CHIRP-teknologian avulla veteen välitetään enemmän luotainsignaaleja, minkä ansiosta Dragonfly voi tulkita kohteita tarkemmin, löytää enemmän kaloja ja kuvata rakenteita vertaansa vailla olevalla selkeydellä.

 

 

 CHRIP DownVision™ - Yksinkertaisesti paras kuvantamiskaikuluotain

CHIRP DownVision™ muuttaa vedenalaisen näkymän uskomattoman selkeiksi, valokuvantarkoiksi kaikuluotainkuviksi. Dragonflyn CHIRP DownVision™ päihittää tavalliset kuvantamiskaikuluotaimet ylivoimaisella erottelukyvyllä syvissä vesissä (180 m) ja luotettavalla, nopealla pohjaseurannalla.


 

 

 

 

 

 

                                       Parempi kuva

Jokaisessa Dragonfly-luotaimessa on optisesti liimattu LCD-näyttö. Aikaisemmin ainoastaan huippuluokan meriliikenteen näytöissä käytössä olleet Dragonflyn optisesti liimatut jokasään näytöt mahdollistavat kirkkaammat värit ja terävämmän kontrastin. Näytöt eivät taatusti huurru koskaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Yhdistä ja jaa langattomasti

Dragonfly PRO -malleissa on sisäänrakennettu Wi-Fi. Kalastajat voivat lähettää suoratoistona Dragonfly-luotainkuvaa suoraan älypuhelimeen tai tablettiin Raymarinen Wi-Fish™-mobiilisovelluksella. Wi-Fish-sovellus tuo Dragonfly-luotainkuvat suoraan kämmenellesi. Voit myös kelata taaksepäin ja tallentaa luotainkuvia ja jakaa niitä verkossa ystävien kanssa.

 

 

 


Raymarine -laitteiden tiedustelut ja myynti

0400 421 994
info(a)sastamarine.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö