Raymarine -autopilottijärjestelmät

Kilpaile, risteile tai kalasta - anna autopilottijärjestelmän ottaa komento

Raymarinen autopilottiosaamisen kulminaatio, FLIR-järjestelmien tuotekehitys, ja kehittynyt ilmailualan ohjausteknologia, Evolution Ai™ -ohjausalgoritmit tarjoavat uuden tason autopilottien tarkassa toimivuudessa.

Tyypilliset autopilottijärjestelmät koostuvat kolmesta pääkomponentista: kurssitietokone / -prosessori, työyksikkömekanismi ja ohjausyksikkö. Kannaltasi parhaaseen lopputulokseen pääsemme, kun otat meihin yhteyttä ja mietimme yhdessä, mikä on juuri sinun veneilytarpeisiisi sopiva paketti. Meiltä saat laitteillesi aina myös viiden tähden asennuksen. Ota yhteyttä, vaikka heti yhteydenottolomakkeen kautta.

Kilpa, huvi tai kalastus - Evolution ohjaa neulan tarkasti

Evolution autopilottimme tunnistavat ympäristönsä ja laskevat ja kehittävät ohjauskomentoja suorituskyvyn maksimoimiseksi. Tuloksena on tarkka ja luotettava kurssinpito, huolimatta aluksen nopeudesta tai sääolosuhteista - Evolution-autopilotit ohjaavat niin tarkasti, että ne säästävät polttoainetta ja vievät sinut määränpäähäsi nopeammin.

Automagic™ - Ei työläitä kalibrointitoimia. Ei kompassin kalibrointia. Plug-and-play-liitettävyys.

Helppo asentaa - Vapaus perinteisten ohjaussuunta-antureiden rajoituksist. EV-anturiydin voidaan asentaa kannen ylä- tai alapuolelle. Asennus ylösalaisin tai sivuun veneen keskilinjasta myös mahdollista.

Ilmailuteknologiaa - 9-akselinen tarkka kallistuksen, kääntymisen, nyökkäämisen ja ohjaussuunnan anturo

Polttoainekulutuksen optimointi - Evolution-autopilotit ohjaavat niin tarkasti, että ne säästävät sekä polttoainetta että vievät kohteeseen nopeammi

Työyksiköt

Työyksikkö on osa, joka toimii aluksesi ohjausjärjestelmän rajapintana pitääkseen sinut oikeassa kurssissa. Raymarinella on laaja valikoima työyksiköitä, jotka sopivat melkein kaikentyyppisiin ohjausjärjestelmiin - Evolution-autopilotit soveltuvat liitettäväksi hydraulisiin, mekaanisiin sekä tehostettuihin perävetojärjestelmiin.

Raymarinen Evolution liitetään hydraulisiin ohjausjärjestelmiin käyttämällä vahvaa ja kestävää hydraulipumppua, jonka kapasiteetti ja ominaisuudet tulee sovittaa hydraulisen ohjausjärjestelmän kapasiteettiin.

Jos järjestelmäsi on hydraulinen...

Ensin pitää selvittää sisämoottoriveneen peräsimeen tai ulkolaitamoottorin työyksiköön liitetyn sylinteritangon tai -tankojen tilavuus (cm3). Aluksen ohjausärjestelmän toimittajan dokumentaatio sisältää yleensä mainitun tiedon.

Raymarinen autopilottiohjaimet

Ohjausyksikön valinta

Raymarinen autopilottijärjestelmän rakentamisen viimeinen vaihe on autopilottiohjaimen valinta. Päätöksen voi tehdä henkilökohtaisten mieltymysten mukaan, koska jokainen Raymarinen kiinteästi asennettava ohjausyksikkö tarjoaa samantasoista autopilotin suorituskykyä. Ylimääräisten ohjausyksikköjen lisääminen on helppoa Raymarinen SeaTalkng-verkon ansiosta.

UUDET Raymarinen p70s- ja p70Rs-autopilottiohjaimet

Täydennä Evolution-autopilottijärjestelmäsi uudella ohjausyksiköllä

Uusista ohjausyksiköistä on saatavilla kaksi eri ohjausmallia. Raymarinen p70s-autopilottiohjain on painikkeilla toimiva ohjain, joka on suunniteltu ensisijaisesti purjeveneisiin, kun taas painikkeilla ja pyörivällä säätöpyörällä varustettu Raymarinen p70Rs-autopilottiohjain on suunniteltu moottorikäyttöisiin veneisiin.
Tärkeimmät ominaisuudet:

  • 3,5 tuuman erittäin kirkas ja suuri LCD-näyttö takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden
  • Pienitehoinen optisesti kiinnitetty joka sään näyttö tarjoaa kirkkaammat värit, terävämmän kontrastin ja laajan katselukulman
  • Painike- ja säätöpyörävaihtoehdot purje- ja moottoriveneisiin
  • Tuetut autopilottitilat: automaattitila, valmiustila, malli, reitti, tuuliviiri, tehostettu ohjaus ja Jog-ohjaus
  • Näytä pilottitiedot eri muodoissa automaattisella kolmivaiheisella asennuksella vapaa-ajan, huvi- ja kilpapurjehdusta varten
  • Yksinkertainen järjestelmä ja ryhmähimmennys/-valaistus
  • Helppokäyttöinen Lighthouse-käyttöliittymä ja muotoiltu kuminäppäimistö mahdollistavat tarkan käytön kaikissa olosuhteissa
  • SeaTalkng-verkko tarjoaa saumattoman yhteyden Raymarine-järjestelmiin ja NMEA2000*-verkkoihin
  • Uusi teollinen lasisilta-muotoilu täydentää Raymarinen eS- ja gS-sarjojen monitoiminäyttöjä
  • Mukana sekä musta (eS-sarjan tyylinen) että punametallinen (e-sarjan tyylinen) kehys ja suojaava aurinkosuoja

Raymarine p70- ja p70R-autopilottiohjaimien näytöt

 

Raymarine -laitteiden tiedustelut ja myynti

0400 421 994
info(a)sastamarine.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö