Gulf voiteluaineet

The Gulf Story

Gulf on yksi vanhimmista öljy-yhtiöistä. Siitä lähtien, kun Gulf avasi yhden maailman ensimmäisistä öljylähteistä nimeltään Spindletop vuonna 1901 ja maailman ensimmäisen "drive-in" huoltoaseman Pittsburgissa vuonna 1913, on kehitys yksinkertaisista voiteluaineista huippumoderneihin synteettisiin tuotteisiin ollut erittäin suuri.

Gulf on ollut jo 100 vuotta polttoaine- ja öljyteknologian kehityksen kärkijoukoissa. Osana yhtiön jatkuvaa maailmanlaajuista kehitystä Gulf palaa Eurooppaan itsenäisenä vaihtoehtona suurten voiteluaineiden joukkoon.

Suomeen Gulf-voiteluaineet palasivat vuonna 2002, kun US-Parts Finn-Am Oy aloitti tuotteiden maahantuonnin. Näin Gulf palasi Suomeen yli kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Gulf-voiteluaineet täyttävät kaikki nykyaikaisen moottoriteknologian asettamat laatuvaatimukset.

Saat meiltä kaikki Gulf -voitelutuotteet. Sitä, mitä ei löydy varastosta, pystymme toimittamaan 1-2 arkipäivässä.

GULFMAR HP 15W40

Korkealuokkainen moottoriöljy, joka on erityisesti kehitelty vene- ja laivadieseleitä varten. Esim. Caterpillarin 3400-sarjan moottoreilla menestyksekkäästi suoritetut 5000 tunnin testit kenttäolosuhteissa ja saanut Caterpillar / pon power Nederland suosituksen.

 GULFPRIDE 3000

Mineraali 2-tahtiperämoottoriöljy. Täyttää tärkeimpien perämoottorivalmistajien laatuvaatimukset.

 

 

 

GULF PRIDE 4004 10W40

Korkealaatuinen 4-tahtimoottoriöljy, joka on kehitetty täyttämään tärkeimpien perä- ja sisämoottorivalmistajien laatuvaatimukset. (Bensiinikäyttöiset ja vesijäähdytteiset moottorit, vesiskootterit.)
 

 Voiteluaineiden tiedustelut ja myynti
0400 421 994
info(at)sastamarine.fi